Komt u er niet uit?

Hoe doe ik mee?
Op de website www.denationalethuisbingo.nl kunt u zich registreren als deelnemer. U hoeft alleen uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen.

Op welke dagen is er bingo?
Elke woensdag tussen 15.00 en 16.00 uur is er een uitzending van de Nationale ThuisBingo. 

Is er ook bingo tijdens de feestdagen?
Op feestdagen is er geen bingo.

Wat heb ik nodig om bingo te spelen?
U heeft alleen een computer of tablet nodig met internetverbinding. Via de website www.denationalethuisbingo.nl kunt u elke werkdag meespelen.

Ik heb geen registratiemail ontvangen, wat nu?
Als u zich registreert krijgt u een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Met die e-mail kunt u uw deelname bevestigen. Controleer ook uw spam / ongewenste e-mail. 

Kan ik ook met een telefoon meedoen aan de Nationale ThuisBingo? 
Ja dat kan. Het scherm van een telefoon is alleen veel kleiner dan een laptop of tablet. Dit betekent dat u veel zult moeten scrollen tussen de bingokaart en het videoscherm. We raden u daarom aan om mee te doen via de tablet of laptop. 

De videospeler doet het niet, wat nu?
Vanaf 15.00 uur zit de presentator klaar om bingo te spelen. Om de uitzending te starten drukt u op het pijltje in het beeldscherm. Als de livestream het dan nog niet doet, kan het zijn dat de presentator iets later begint. Wacht een minuut en ververs het scherm. Dat kan door opnieuw naar www.denationalethuisbingo.nl te gaan. 

Waarom hebben jullie mijn e-mail adres en telefoonnummer nodig?
Het e-mailadres gebruiken wij om u op de hoogte te houden van bingo nieuws. Het telefoonnummer wordt alleen gebruikt om u te bellen als u een winnaar bent. Uw persoonlijke gegevens blijven vertrouwelijk. 

Hoe werkt het spel?
Elke woensdag spelen we 5 rondes bingo. Vanaf 15.00 uur kunt u live naar de uitzending. Uw bingokaart staat rechts in het scherm. 
Op uw bingokaart staat een reeks willekeurige getallen. De presentator trekt iedere beurt een bal waar een nummer opstaat uit de bingomolen. Hij roept het getal om en als dit getal op uw kaart staat, kunt u het wegstrepen. U heeft bingo bij een horizontale, verticale of diagonale rij. Daarna wordt uw digitale bingokaart door de presentator leeggemaakt en beginnen we weer met een lege kaart.

Ik heb bingo! Wanneer word ik gebeld?
Als u bingo heeft dan wordt u binnen een week gebeld door een vrijwilliger van KBO PCOB. 

Wanneer win ik een prijs?
Na de uitzending worden alle bingo's gecontroleerd. Heeft u een juiste bingo? Dan neemt een vrijwilliger binnen 1 week contact met u op. 

Hoe snel ontvang ik de prijs?
Als u gebeld bent, ontvangt u de prijs binnen 4 weken. 

Welke prijzen kan ik winnen?
De Nationale ThuisBingo draait om gezelligheid en warm contact. Daarnaast geven we kleine prijzen weg aan onze winnaars. Alle prijzen zijn geschikt voor mannen én vrouwen. Het is vooraf niet mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een prijs. Wat u wint is dus een verrassing!

Hoeveel deelnemers heeft de Nationale ThuisBingo?
Er is plek voor 100 duizend deelnemers.

Algemene voorwaarden en privacy policy
Lees hier de algemene voorwaarden en privacy policy.